На третій день Конгресу — 13 жовтня — ми підбиватимемо підсумки роботи у форматі «відкритого простору». Тема «Здобутки і виклики культури за останні 5 років». Трохи деталей:

🔸 формат
«відкритий простір», що використовується з 1970-х, — це простий, універсальний та ефективний метод проведення робочих зборів, конференцій і зустрічей для різночисленних груп. Технологію застосовують для вирішення управлінських, навчальних або творчих завдань, обговорення проблем чи прийняття рішень, зокрема для створення мереж, синергії серед представників зацікавлених сторін, обміну баченнями. «Відкритий простір» дає можливість взяти участь в обговоренні всім учасникам, якими б різними вони не були.

🔸 модератори
учасники Конгресу з 9.00 працюватимуть із Maryana Zaviyska і Taras Tymchuk — фасилітаторами кооперативу Open Space Works. Це група незалежних консультантів, серед напрямів якої — розвиток спільнот, організацій, компаній шляхом обміну знаннями, взаємопідтримки, зокрема групових обговорень у форматах Open Space, Future Search, World Cafe, ToP.

Тарас Тимчук і Мар’яна Завійська

🔸 локація
Центр Шептицького. Дякуємо Центру та кафедрі культурології Гуманітарного факультету УКУ (Культурологія УКУ) за партнерство у підготовці та організації процесу.

Запрошуємо всіх учасників до спільного «відкритого простору»!



Організатори конгресу