Конгрес культури “Перехід 1989” близько. Ось основна інформація, яка допоможе зорієнтуватися як під час події, так і гостям з інших міст у Львові.

АЕРОПОРТ. 11-12 жовтня Конгрес діятиме в старому терміналі Львівського міжнародного аеропорту ім. Д.Галицького (вул. Любінська, 168). Варто мати із собою паспорт, адже аеропорт є режимним об’єктом. Обіди та перерви на каву відбуватимуться у шатрі поруч із будівлею терміналу. Для зручності варто прихопити свої павербанки для ґаджетів.

ПРОГРАМА. Онлайн та PDF-версія для завантаження тут. Під час дискусій передбачений переклад з англійської.

КЛАСНЕ ФОТО ВСІХ-ВСІХ. Хочемо мати таке! Сподіваємось, і Ви! Щоб все вдалося, просимо усіх після відкриття Конгресу й перед обідом 11 жовтня — орієнтовно о 13.00 — зібратися на вулиці перед будівлею аеропорту: там є сходи, на яких усі зможуть розміститися — і ми сфотографуємося!

ПІДСУМКИ та ІНСПІРАЦІЯ ВІД ВІТАЛІЯ ПОРТНИКОВА. Цілий останній день — 13 жовтня — працюватимемо в Центрі Шептицького (вул. Стрийська, 29а). Це буде підведення підсумків та планування наступних кроків у форматі «відкриторо простору». А о 16.30 у Парковій аудиторії відбудеться заключний виступ — Віталія Портникова із темою «Україна: великий перехід у невідоме».

МИСТЕЦЬКА ПРОГРАМА. Чекаємо на мистецьких подіях: триєнале Український Зріз, проект Обабіч, презентація альбому “Мадонна” від Жадана і Собак, а також Кінозустріч ТворчСхід.

ЛОКАЦІЇ

• дискусійна програма МУРИ, МІРИ, НАМІРИ // старий термінал Львівського аеропорту (вул. Любінська, 168)

• підсумковий день // центр Шептицького (вул. Стрийська, 29а)

• триєнале «Український Зріз» // кам’яниця Седмирацька (пл. Ринок, 42)

• мистецький проект «Обабіч» // Lem Station (вул. Вітовського, 57)

• концерт гурту «Жадан і Собаки» // FESTrepublic Club (вул. Старознесенська, 24-26).

ТРАНСФЕР. Під час Конгресу для зручного пересування містом між різними локаціями курсуватиме спеціально організований транспорт. Розклад автобусів:

11 жовтня, п’ятниця

// 8.30, головний корпус Університету ім. Івана Франка, вул. Університетська 1 —> 09:00, старий термінал львівського аеропорту

// 18:40, старий термінал львівського аеропорту —> 19:00, пам’ятник Тарасу Шевченку (Відкриття триєнале “Український Зріз”)

12 жовтня, субота

// 9:20, головний корпус Університету ім. Івана Франка, вул. Університетська 1 —> 09:55, старий термінал львівського аеропорту

// 19:00, Старий термінал львівського аеропорту (2-й автобус) —> 19:30 FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26 (“Жадан і Собаки”)

13 жовтня, неділя

// 09:00, головний корпус Університету  ім. Івана Франка, вул. Університетська 1 —> 09:25, УКУ, вул. Козельницька 2.

Організатори конгресу