У рамках Конгресу Культури Інститут стратегії культури запрезентує результати соціологічного дослідження ландшафту інституцій культури Львова.

За допомогою онлайн-анкетування зібрано базову інформацію про культурних дієвців, які працюють у місті, незалежно від їхньої підпорядкованості чи форми власності. Це перше проведене у Львові цілісне дослідження-каталогізація інституцій культури. Воно також є першим у серії: у наступні роки Інститут стратегії культури планує регулярно оновлювати базу. Дані, отримані в результаті анкетування, дозволять стежити за динамікою взаємодії між дієвцями, зокрема у питаннях налагодження партнерств, фінансування, залучення працівників та волонтерів, інтенсивності подій. Така інформація допоможе ефективніше формувати міські політики у сфері культури, розставляти пріоритети на основі актуальних дослідницьких даних.

Результати дослідження 12 жовтня представлять координаторка напрямку стратегування, дослідження та освіти Інституту стратегії культури Мар’яна Куземська / Maryana Kuzemska та соціологині Наталія Отріщенко / Natalia Otrishchenko й Інга Козлова.

Організатори конгресу